Spartherm

Spartherm

Wij creëren iets bijzonders voor u! Als u de bijzondere warmte van een kachel of haard wilt beleven, is uw keuze voor Spartherm meer dan terecht. Wij werken er continu aan om dit statement waar te maken – dag in dag uit. De bijzonder hoogwaardige kwaliteit van onze producten vormt de basis van onze waarden. Als familiebedrijf staan wij met onze naam garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design. Wij zien onszelf als één geheel met onze klanten en onze producten. Als onze klant kunt u rekenen op onze vurige inzet.

30 jaar ervaring

Spartherm behoort in Europa tot de grootste producenten van inbouwhaarden, kachels en inzethaarden. Bijna 30 jaar ervaring is gebundeld in de knowhow van onze medewerkers, die door hun inzet iedere dag weer tot de besten in hun branche willen behoren – iedereen op zijn eigen gebied, maar allemaal met hetzelfde doel: perfecte producten, enthousiaste klanten.

Het succes van Spartherm

De basis van ons succes? De hoge technische kwaliteit van de apparaten in combinatie met een stijlvol design en permanente innovaties op het gebied van stooktechniek. Dat is zo en dat blijft ook zo. Daar kunt u van op aan!

 

 

'Stijlvol design en permanente innovaties'
Technische ontwikkelingen

Het Latijnse woord innovare betekent vernieuwen. Hieronder verstaan wij niet de opleving van tradities, maar de voortdurende ontwikkeling naar een veranderende toekomst. Een vermogen van 85% bij onze watervoerende kachels, het naleven van de regels m.b.t. de uitstoot of de goedkeuring van kachels die onafhankelijk zijn van de kamerlucht zijn slechts enkele voorbeelden van de technische ontwikkelingen die wij hebben bereikt - visies, vrije denkwijzen en grote deskundigheid vormen de basis voor nieuwe ideeën op het gebied van techniek en design voor de toekomst.

 

Duurzaamheid

Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor onze natuur. Bij onze productontwikkeling en productie worden de strengste nationale en internationale normen nageleefd. Wij leggen daardoor figuurlijk gezegd – duurzame vuurseinen aan.

 

 

 

Het assortiment van Spartherm

Bij de Spartherm Ambiente a6 is het mogelijk te kiezen voor een opzetstuk voor convectielucht. Ook is het mogelijk een…
De compacte Spartherm Cubo S dankt zijn naam aan de kubusachtige vorm met licht afgeronde hoeken en een 90° gebogen ruit.…
De Spartherm Varia FDh behoort tot de serie linear houtkachels. Met deze tunnelhaard kan het vuur vanuit twee verschillende…
De Spartherm a1 past dankzij het prachtige design en de vele variaties in materiaal en kleur in elke woonruimte. De…

Deel deze pagina op