Service

Ruim veertig jaar ervaring

Met ruim 40 jaar ervaring in het 'haardenvak' is Van Benthum haarden altijd de juiste partner. Door de jarenlange ervaring hebben we de juiste kennis in huis om de beste service te kunnen verlenen. Niet alleen om u het beste te kunnen adviseren over de haard of kachel van uw wensen, maar ook volgens de juiste wet- en regelgeving. Wij komen dan ook graag eens bij u thuis de situatie bekijken, en om het eindresultaat alvast te zien maken wij een mooie 3D tekening. Maar dat is niet alles, ook voor het onderhoud van uw haard of kachel bent u bij Van Benthum haarden aan het juiste adres.

3D tekening van Benthum haarden
Advies op maat

Wij geven u graag advies op maat. Aangezien elke woning en situatie anders is, is het belangrijk om te kijken naar uw specifieke wensen en de mogelijkheden. Niet elke haard of kachel kan op elke plek in een woning gesitueerd worden. Gelukkig zijn onze medewerkers op de hoogte van de laatste regelgevingen en veiligheidsvoorschriften. Wij komen dan ook graag vrijblijvend bij u thuis een kijkje nemen om samen te bepalen wat de beste opties zijn. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, maken wij een 3D-tekening van uw woning met de haard naar uw keuze. Zo ziet u in een oogopslag het eindresultaat!

Maak direct een afspraak.

Bellfire box
Onderhoud

U kunt niet alleen bij Van Benthum haarden terecht voor de aanschaf van een haard, maar ook voor service en onderhoud. Al zijn de meeste haarden zo ontworpen dat ze minimaal onderhoud vergen, is het periodiek nodig dat enkele onderdelen worden geïnspecteerd en zo nodig schoongemaakt of vervangen worden. Ook daarvoor bent u bij Van Benthum haarden aan het juiste adres. Maak direct een afspraak

Faber Matrix
Kwaliteit

Bij van Benthum haarden werken we uitsluitend met de beste brandwerende materialen en volgens de juiste wettelijke voorschriften. Want een haard of kachel moet niet alleen uitstekend branden maar ook veilig zijn. Wij werken met eigen monteurs, meubelmakers, steenhouwers en stukadoors die hun vak verstaan. Zo kunnen we garanderen dat het eindresultaat altijd naar wens is.

Deel deze pagina op