Alle topmerken

brandend in onze 

showroom 

te bezichtigen

Gashaarden, houtkachels, pelletkachels, elektrische haarden en schouwen. Door ons complete assortiment kunnen we aan elke wens voldoen. Voor elk interieurtype, van landelijk tot modern en van klassiek tot design. Wij hebben altijd een passende haard of kachel. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw perfecte haard of kachel. U bent van harte welkom in onze showroom!

Barbas box

Barbas

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door Barbas zelf ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.

Bellfires gashaarden

Bellfires

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Sinds 1928. De focus van de gashaarden ligt op veiligheid & design.

Dik Geurts

De naam 'Dik Geurts' staat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 garant voor exclusief design. Niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap.

DRU maestro 75 XTU

Dru

Met een kachel of haard van DRU kun je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid.

Faber

Bij het vuur doe je verslag van je vakantiebelevenissen aan je vrienden. Voor het slapen gaan lees je de kinderen een verhaaltje voor. Je deelt je intiemste gevoelens met je geliefde.

Kalfire

Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden en houthaarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick.

Spartherm

Spartherm

Wij creëren iets bijzonders voor u! Als u de bijzondere warmte van een kachel of haard wilt beleven, is uw keuze voor Spartherm meer dan terecht. Wij werken er continu aan om dit statement waar te maken – dag in dag uit.

Stuv openbaarden houtkachel

Stuv

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Contura

Contura werkt voortdurend aan de ontwikkeling van verbrandingstechniek en design om het…

Dimplex

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van…

Element 4

Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en…

Global Fires

Een Global Fires haard is in alle opzichten een slimme keuze. Het veelzijdige aanbod past…

Nordic Fire

De Nordic Fire hout- & pelletkachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en…

Reny

Reny is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen…

Deel deze pagina op