Maatwerk

Uniek ontwerp afgestemd op uw wensen

Elke opstelling is uniek. Een haard kan namelijk op heel veel verschillende manieren geplaatst worden. Met een bijpassend maatwerk tv-meubel of desgewenst een complete kastenwand. Met een natuurstenen schouw of houten plateau. De keuze is zo divers dat het nog weleens lastig kan zijn om een keuze te maken. In onze zeer uitgebreide en sfeervolle showroom krijgt u al snel een gevoel wat het beste bij u en uw wensen past. Ook kunnen onze verkoopspecialisten u deskundig adviseren. En met een passend 3D-ontwerp krijgt u inzichtelijk hoe het er in uw situatie uit gaat zien.

Kalfire openbaar
Maatwerk plateaus

Plateaus kunnen van verschillende soorten materiaal vervaardigd worden. Zoals onder andere natuursteen, composiet, keramiek, hout en dekton. In onze showroom kunnen we u de materialen laten zien en u adviseren over de verschillen in prijs, kwaliteit en eigenschappen. Er is altijd een plateau dat past bij uw interieurwens.

Maatwerk meubels

Een haard inclusief een maatwerk meubel, dat is geen enkel probleem bij van Benthum haarden. Kastenwanden, televisiemeubels of een ander maatwerk meubel. Wij tekenen het graag voor u uit zodat het een compleet totaalconcept wordt. De meubels kunnen worden uitgevoerd in elke gewenste RAL-kleur of houtsoort.

"Afgestemd op uw wensen en woning"
Open vuur

Ook het ontwerpen en ontwikkelen van een open vuur behoort tot de mogelijkheden. Uw wensen staan hierin centraal. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden in uw situatie en woning. Wij adviseren u graag. Meer weten? Kom eens langs in onze showroom, wij helpen u graag met het realiseren van uw droomhaard.

 

 

Maatwerk partners

Wij garanderen dat we vakwerk leveren van de beste kwaliteit. Dat kan alleen als we met de juiste partners samenwerken. We werken dan ook al jaar en dag samen met onze vaste meubelmakers en steenhouwers uit de nabije regio. Zo kunnen we garanderen dat er kwaliteit wordt geleverd.

Barbas
Maatwerk schouwen

Een natuurstenen of kalkzandstenen schouw, het kan allemaal op maat worden vervaardigd. Zowel modern als klassiek. Uw wensen staan centraal. In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden voor u opgesteld.

Deel deze pagina op