Dimplex

Dimplex

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid. 

Dimplex
Toonaangevend

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V, Optiflame en de Optimyst techniek. Genieten van haardvuur is dichterbij dan u misschien denkt. Laat u aangenaam verrassen door het levensechte vlammenspel van een Dimplex sfeerhaard.

Dimplex
Eenvoudig, veilig en duurzaam

Elektrische sfeerhaarden kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst. Een netstroom aansluiting is voldoende, en rookgasafvoer is niet nodig. De werking is comfortabel en eenvoudig, veilig en duurzaam. 

 

Dimplex Opti-Virtual
Opti-Virtual

Voor het vuurbeeld van vlammen en vonken maakt elke haard met Dimplex Opti-Virtual technologie gebruik van de nieuwste HDTV-technieken. Dit unieke, gepatenteerd systeem combineert het beeld van flakkerende vlammen en driedimensionale houtblokken met opgloeiende LED's, waaruit nu en dan vonken lijken weg te springen. Het geluid van knisperend hout maakt de beleving van een echt vuur compleet.

Opti-Mist

Licht en waternevel, dat kan genoeg zijn om 'vlammen' te zien. In elke Dimplex haard met Optie-mist technologie bevind zich onder het gloeibed een watertank van waaruit een vernevelaar waternevel produceert. Lampen achter de watertank verwarmen de lucht, die de nevel naar boven transporteert. De opstijgende waternevel verdeelt zich over het gloeibed en reflecteert in het LED- of halogeenlicht. En daardoor ontstaat een levendig flakkerend vuurbeeld, net als bij een echt vlammenspel.

Dimplex Optiflame
Optiflame

Vuur uit spiegelbeelden. Het geheim achter elektrische haarden met Optiflame technologie is een bewegende as met spiegels. Net als de bladen van een propeller zijn hierop gebogen en onderling gedraaide spiegelelementen bevestigd. Hierdoor ontstaat een zo groot en onregelmatig mogelijk spiegelend oppervlak, waarop het licht talloze manier kan breken. En dat draag bij aan het realistisch vuureffect.

Het assortiment van Dimplex

Met deze 1,8 meter brede inbouwhaard geeft u iedere ruimte extra sfeer. Het vlammenspel met hoogwaardige Opti-flame LED…
De Faber Albany is een elektrische haard met het Opti-myst® vuurbeeld (link naar de algemene tekst over…). Het 3D vlameffect…
Wanneer u een open haard heeft, die nauwelijks wordt gebruikt dan is de elektrische inzethaard Basket Opti-myst een optie…
Dat de Cassette 600 van Dimplex vele stylingsmogelijkheden biedt, laat Boxx als uniek design object wel zien. Deze haard kan…

Deel deze pagina op