Omschrijving

Kenmerkend voor de Unilux-6 inzet- houthaarden is de geringe inbouwdiepte. Hierdoor is de Unilux-6 extra breed toepasbaar en biedt de haard sfeer en warmte, óók in ‘ondiepe’ situaties waar voorheen geen haard mogelijk was. Barbas biedt maar liefst veertien Unilux-6 modellen, in verschillende hoogte- en breedte- maten. Net als bij grote broer Universal-6, is er keuze uit diverse stijlvolle kaders; voor elke woonstijl.

 

Uniek is de aansluitmogelijkheid voor de rook- gasafvoer op uw schoorsteen. Door het uitgekiende ontwerp van de Unilux-6 kunnen de vlakke modellen naar wens via de boven- of achterzijde van het toestel worden aangesloten. Ook een diagonale aansluiting behoort tot de mogelijkheden. Bij deze optie komt de convectiemantel te vervallen.

 

Een twee- en driezijdige haard bestaat uit meer glaszijden. Hierdoor is de temperatuur in de verbrandingskamer lager. Met de nieuwe warmte reflecterende zijruiten in de Unilux-6 265 en 270 blijft de warmte in de verbrandingskamer op de juiste temperatuur zodat het verbrandingsproces geoptimaliseerd wordt. Het resultaat hiervan is een betere verbranding en een hoger rendement. Bijkomend voordeel, u behoudt veel schonere ruiten tijdens het stoken.

Diameter rookkanaal
150
Verbranding
Open en gesloten
Deur type
Draaideur
Maximaal vermogen
9 kW
Barbas box

Barbas

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door Barbas zelf ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.

Deel deze pagina op