Omschrijving

De Corner Bell 3 gashaarden van Bellfires zijn gemaakt om dubbel van te genieten. Namelijk van twee kanten, dus links of rechts om de hoek. Een vuurbeleving die zijn investering dubbel en dwars waard is. Omdat details het verschil maken, is er door de eigen engineers van Bellfires veel zorg besteed aan de afwerking van de Corner Bell 3 gashaarden.

 

Wie voor de hoekhaard gaat, kan uit twee kaders kiezen. Met het standaard 'Hidden Door' kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het 'Hidden Door' +10cm kader leverbaar. Dit bredere kader loopt rondom het glas, zodat één geheel gecreëerd wordt met de ombouw. Qua interieur zijn de Corner Bell gashaarden er in drie uitvoeringen: met een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal, of de optie voor zwart keramisch glas. De keramische zijwand en achterwand geven een extra dieptewerking, waardoor de haard nóg meer tot leven komt.

Diameter rookkanaal
100/150
Verbranding
Gesloten
Maximaal vermogen
7 kW
Bellfires gashaarden

Bellfires

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Sinds 1928. De focus van de gashaarden ligt op veiligheid & design.

Deel deze pagina op