Stuv openbaarden houtkachel

Stuv

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets. De kachels en (inbouw) haarden van Stûv worden met de grootste zorg ontworpen met het oog op een tevredenheid wat energieprestatie, gebruiksplezier en duurzaamheid betreft.

Stuv houtkachel
Houtkachels

De Stûv-houtkachels verspreiden een aangename, gezellige, doeltreffende en milieuvriendelijke warmte. Ze zijn ontworpen om een maximum aan rendement en plezier te bezorgen. De houtkachels van Stûv zijn beschikbaar in vele formaten en afmetingen, meer of minder omvangrijk in functie van hun verwarmingsvermogen. Hun gemeenschappelijke noemer is een uniek design en een kwaliteit die alle testen doorstaat.

Stuv houthaard inbouw
Inbouwhaarden

De inbouwhaarden dienen geïntegreerd te worden in een wand of een schoorsteenbehuizing. De haard kan voorzien worden van een gepersonaliseerde afwerking (dun of breed kader, stenen tablet, metselwerk, schoorsteen of meubel op maat) De haarden zijn ontworpen om een maximaal rendement te behalen met gesloten deur. De modellen met schuifdeur maken ook het gebruik van het omhooggebracht glas mogelijk. Deze modellen zijn in enkelzijdige of dubbelzijdige versie verkrijgbaar.

Stuv
Gashaarden en gaskachels

De gasinbouwhaarden van de lijn 'Tulp' zijn beschikbaar in verschillende formaten. Enkelzijdig of dubbelzijdig, in een hoek of met drie zijden. Personaliseer uw haard dankzij de verschillende afwerkingen en decoratieve kaders zodat uw haard naadloos aansluit op uw binnenhuisdecoratie.

stuv
Pelletkachel Stûv P-10

De pelletkachel Stûv P-10 bestaat uit 2 afzonderlijke delen: de haard op zich, bovenaan, is bestemd om het vuur in de kijker te zetten, en het onderste deel is voorbehouden voor de houtkorrelvoorraad en de technische elementen. Dankzij de natuurlijke convectie en de straling is de pelletkachel Stûv P-10 bijzonder stil. De stijgende toevoer van de pellets vanuit het onderstel voorkomt het gekletter van de vallende pellets en zorgt voor een indrukwekkend vlammenbeeld.

Het assortiment van Stuv

Ideale oplossing als hoofdverwarming, bijverwarming of sfeerverwarming, verkrijgbaar in drie maten. Deze houtkachel kan op…
Deze houtkachel met een sober, verfijnd design en een geïntegreerd houtblokkenrek is verkrijgbaar in drie maten. Met…
De glazen ruit biedt een indrukwekkend zicht op het vlammenspel. Het visuele effect van de zwevende haard maakt het plaatje…
Ideale oplossing als hoofdverwarming, bijverwarming of sfeerverwarming, verkrijgbaar in drie maten. Deze houtkachel kan op…

Deel deze pagina op