Openstaande vacatures

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een vakbekwame en klantgerichte monteur. Wil jij werken in een groeiend bedrijf in de haardenbranche? Solliciteer dan direct!

Taken en verantwoordelijkheden

Als monteur ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag met het installeren en plaatsen van haarden of kachels. Je hebt technisch inzicht en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je bent klantgericht en denkt oplossingsgericht. 

Je werkt voornamelijk in teamverband, maar het kan weleens voorkomen dat je alleen naar een klus gaat. Je werkt op locatie en elke dag is anders. De ene dag plaats je een houtkachel en de andere dag een inbouwhaard compleet met plateau en kastenwand. 

Heb je nog niet zoveel kennis van haarden bouwen, maar heb je wel technisch inzicht? Geen probleem, wij trainen je graag!

 

Kwalificaties en vaardigheden

- Technische opleiding op minimaal MBO niveau

- Kennis van haarden en kachels of technisch inzicht

- Goede beheersing van de Nederlandse taal

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- Rijbewijs B

 

Over van Benthum

Van Benthum haarden is al jarenlang het vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden en kachels. In onze sfeervolle showroom van maar liefst 1200 m2 bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan. Van persoonlijk advies tot realisatie en van service tot onderhoud. 

 

Ben jij de klantgerichte monteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct, en stuur je motivatie en CV naar: k.vanbenthum@vanbenthum.com

Deel deze pagina op