Gratis montage

Bij aanschaf van een haard of kachel in mei en juni

Bent u van plan om een haard of kachel aan te schaffen? Doe dat dan in de maand mei of juni en profiteer van onze actie! Kan de haard nog geplaatst worden voor de zomervakantie? Dan rekenen wij geen montage kosten, dat scheelt al snel honderden euro's. We hopen u te mogen ontvangen in onze uitgebreide showroom. Wij adviseren u graag!

Houthaard gratis montage
Houthaarden

Van Benthum haarden heeft een ruim assortiment houthaarden. Een houthaard geeft heerlijke warmte en is bovendien een sfeervolle aanvulling in uw interieur. Een houtkachel heeft een schone verbranding en een hoog rendement. Bovendien is een houtkachel CO2 neutraal. Een goede reden dus om te genieten van 'echt' knisperend vuur! Wij hebben verschillende soorten houthaarden en kachels in onze showroom gepresenteerd staan. Kom eens langs voor vrijblijvend advies op maat!

Bekijk ons assortiment houthaarden >> 

Gashaard gratis montage
Gashaarden

Gashaarden zijn nog altijd populair. Ook zonder gasaansluiting is het mogelijk om te genieten van een gashaard. Een gashaard is zeer gebruiksvriendelijk, met slechts één druk op de afstandsbediening kunt u genieten van een prachtig haardvuur. Er zijn veel verschillende soorten gashaarden, van inbouw tot vrijstaand en desgewenst met maatwerk meubel en plateau. Wij adviseren u graag! 

Bekijk ons assortiment gashaarden>>

Meer weten over een gashaard zonder gasaansluiting >>

Pelletkachel gratis montage
Pelletkachels

Enorm populair op dit moment is de pelletkachel. Een pelletkachel is een kachel waarin houtpellets (geperste houtkorrels) verbrand worden. Uniek aan deze duurzame kachel is dat de warmte die deze kachel afgeeft volledig instelbaar is. Lekker duurzaam dus. In onze showroom hebben we verschillende modellen pelletkachels brandend opgesteld staan. Ook ontvangt u bij aanschaf van een pelletkachel een aantrekkelijke subsidie! 

Bekijk ons assortiment pelletkachels >>

Meer weten over de subsidieregeling >> 

Elektrische kachel gratis montage
Elektische haarden

Naast de gashaarden, houthaarden en pelletkachels hebben we ook elektrische haarden in ons assortiment. Voor het plaatsten van een elektrische haard is er geen afvoer of schoorsteen nodig. Perfect voor woningen of appartementen waarbij een afvoer onmogelijk is. We hebben verschillende soorten in ons assortiment, zoals o.a. op waterstof, met speciale verlichting of met echte warmte. Zo ervaart u toch de sfeer van een echt haardvuur! 

Bekijk ons assortiment elektrische haarden >> 

Deel deze pagina op