Geen gas?

Toch een haard!

Tegenwoordig hebben niet alle woningen een gasaansluiting, vaak wordt gedacht dat een gashaard dan onmogelijk is. Toch zijn er wel mogelijkheden om een gashaard te plaatsen. Een deel van ons assortiment gashaarden is te verkrijgen in een versie die geschikt is voor gasflessen, zoals propaan en butaan. Een bestaande (aard)gas haard kan in sommige gevallen zelfs worden omgebouwd. Meer weten of passend advies? Kom eens langs in onze showroom..... wij helpen u graag!

Meer over aardgas

Het is veel in het nieuws... toch blijft aardgas de komende 15 jaar gewoon beschikbaar. Een gashaard is en blijft een prima investering. Het afbouwen van het gebruik van gas zal geleidelijk plaatsvinden. Een groot aantal gashaarden is aan te passen naar bijvoorbeeld propaangas. Binnenkort een showmodel inclusief gasflessen te zien in onze showroom! Zo ziet u in een oogopslag hoe dit eruit ziet. 

Wat is biopropaan?

Biopropaan, oftewel BioLPG, is een nieuw soort propaangas. Het wordt ook wel de energiebron van de toekomst genoemd. Onder andere omdat dit bijproduct van biodiesel volledig geproduceerd wordt uit duurzame grondstoffen, namelijk een mix van afval- en reststoffen en hernieuwbare plantaardige oliën. Biopropaan stoot maar liefst 80% minder CO2 uit dan het reguliere propaangas, en scoort ook veel beter op het gebied van zwaveluitstoot.

Toch liever geen gas?

Kies u toch liever voor hout, elektrisch vuur of pelletkachels? We hebben een ruim assortiment beschikbaar!

Bekijk hier alle houtkachels >>

Bekijk hier alle pelletkachels >>

Bekijk hier alle elektrische haarden >>

Deel deze pagina op