Omschrijving

Een haard met verschillende mogelijkheden! Vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur. Dat biedt de View Bell 3 serie van Bellfires. Stijlvolle driezijdige gashaarden in verschillende afmetingen. Zo is er voor iedere woonkamer een passende gashaard. Omdat details het verschil maken, is er door de eigen engineers van Bellfires veel zorg besteed aan de afwerking van de View Bell 3 gashaarden.

 

Wie voor de driezijdige haard gaat, kan uit twee kaders kiezen. Met het standaard Hidden Door kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het Hidden Door+ 10cm kader leverbaar. Dit bredere kader loopt rondom het glas, hierdoor wordt één geheel gecreëerd met de ombouw.

 

Qua interieur zijn de View Bell 3 gashaarden er in drie uitvoeringen: met een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal, of zwart keramisch glas. De keramische achterwand geeft een extra dieptewerking, waardoor de haard nóg meer tot leven komt.

Diameter rookkanaal
100/150
Verbranding
Gesloten
Maximaal vermogen
8 kW
Bellfires gashaarden

Bellfires

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Sinds 1928. De focus van de gashaarden ligt op veiligheid & design.

Deel deze pagina op