Omschrijving

De DRU Maestro 60 is een innovatieve nieuwe hybride haard met unieke, fascinerende en energiebesparende eigenschappen. Ten eerste is het een modern, ingebouwde gashaard met de exlcusieve DRU Dynamic Flame Burner®. Dit zorgt voor hoge, dichte en comfortabele vlammen op de koudste momenten van het jaar. Vervolgens is met de innovatieve DRU Eco Wave app de hoogte en het patroon van de vlammen via een smartphone of tablet te regelen via een grafisch display. Zo kunt u tijdens koele lente- en herfstavonden de look en feel van het vuur aanpassen aan uw stemming en warmtebehoefte.

 

De Maestro 60 gashaarden hebben een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij wordt de zuurstof die nodig is voor de verbranding van buiten gehaald, dat resulteert in een veilige en comfortabele verwarming. Aansluiting van het concentrisch kanaal kan via de gevel, schuin of plat dak maar ook met het nieuwste PowerVent® systeem. Hierbij kan de aan- en afvoerpijp, met slechts een diameter van 10 cm, zeer grote afstanden overbruggen en zelfs via de kruipruimte naar buiten worden geleid.

 

De Maestro 60 Eco Wave is een fascinerende haard met de unieke 'Summerlighting®' functie. De LED's die in het branderbed geïntegreerd zijn zorgen voor een mooi vlampatroon en een prachtige gloed, met minimale of zelfs zonder warmteafgifte. Deze unieke functie maakt de Maestro 60 Eco Wave ideaal voor zwoele zomeravonden. Wanneer de zon is ondergegaan kan er nog heerlijk worden genoten bij de haard.

 

DRU maestro 75 XTU

Dru

Met een kachel of haard van DRU kun je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid.

Deel deze pagina op