Omschrijving

Deze 140 cm brede doorkijk gashaard is uitermate geschikt als scheiding tussen twee woonruimtes. De unieke brander verdeeld het vuur over de gehele breedte van de haard. Doordat de rookgasafvoer aan de zijkant zit, is de haard “vrij zwevend” in te bouwen. Leverbaar met warm gloeiende hout stammen set, witte Carrara kiezels of witte of grijze stenen.

 

Een doorkijkhaard of tunnelhaard is een heuse eyecatcher binnen uw interieur. Dit type haard plaatst u in een wand of muur, waarbij het haardvuur aan beide kanten zichtbaar is. Dit zorgt voor een bijzonder ruimtelijk effect. Bovendien creëert een doorkijkhaard een open verbinding tussen twee ruimtes en zorgt het ervoor dat u op twee plekken tegelijk kunt genieten van een sfeervol haardvuur. Deze unieke combinatie maakt doorkijkhaarden bijzonder exclusief.

 

 

Diameter rookkanaal
130/200
Verbranding
Gesloten
Maximaal vermogen
10 kW
Element4

Element 4

Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staan in al onze ontwerpen centraal. Ook innovatie speelt een belangrijke rol. Zowel als het gaat om techniek als vormgeving.

Deel deze pagina op