Omschrijving

Een gashaard zoals oorspronkelijk een vuurplaats bedoeld is. Door zijn hoogte heeft u een prachtig zicht op de vlammen op een warm gloeiende hout stammen set. Met een dubbele brander techniek: het imposante vlambeeld is in diepte en hoogte te regelen: …Aan u de keus. De binnenwanden zijn vlak staal, gietijzer motief of zwart keramisch glas.

 

De naam doet het al vermoeden: een 3 zijdige gashaard bestaat uit drie zijden waardoor u vanuit meerdere richtingen zicht hebt op het vuur. Dankzij het gebruik van meerdere glasplaten kunt u de 3 zijdige gashaard bovendien op veel creatieve manieren toepassen binnen uw interieur.  Element4 biedt voor elke smaak en stijl een geschikt model in diverse afmetingen. Laat u alvast inspireren door onze veelzijdige collectie en vind de 3 zijdige gashaard die perfect aansluit bij uw wensen.

 

 

Verbranding
Gesloten
Maximaal vermogen
10 kW
Element4

Element 4

Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staan in al onze ontwerpen centraal. Ook innovatie speelt een belangrijke rol. Zowel als het gaat om techniek als vormgeving.

Deel deze pagina op