Omschrijving

De Original Bell 3 serie bestaat uit de Derby Small 3, Derby Large 3, Derby Large Tunnel 3, Topsham Small 3, Topsham Large 3, York Small 3 en York Large 3. Vanwege de diversiteit in afmetingen biedt de Original Bell 3 lijn een geschikte oplossing voor iedere situatie. De Original Bell 3 is leverbaar met het Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Daarnaast is de Original Bell 3 leverbaar met het Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkeld voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

 

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Belfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De Original Bell 3 lijn is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Diameter rookkanaal
100/150
Verbranding
Gesloten
Maximaal vermogen
8 kW
Bellfires gashaarden

Bellfires

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Sinds 1928. De focus van de gashaarden ligt op veiligheid & design.

Deel deze pagina op