Omschrijving

BOX is stak en minimalistisch, een echt design object dat in elk interieur past. BOX is er in veel vormen, bijvoorbeeld in combinatie met een houtopslagformule. BOX heeft een beton keramisch interieur. Een duurzaam en kwalitatief materiaal wat ook de BOX van binnen mooi maakt. Het beton keramiek zorgt voor de beste verbrandingseigenschappen, waardoor het rendement hoog is en de emissie laag. De accumulerende binnenbekleding zorgt voor een optimale afgifte van de warmte naar de verbrandingskamer. Samen met een secundaire verbranding - en jou natuurlijk - zorgt dit ervoor dat BOX doet wat hij moet doen: prachtig vuur maken.

 

BOX maak je zoals jij dat wilt: je kunt kiezen uit verschillende formaten, met of zonder houtopslagmodule. Je wensen omtrent het plateau kunnen we in samenspraak bekijken. Naast de verschillende combinatiemogelijkheden wordt BOX altijd (tegen een meerprijs) besteld met hetzelfde rookafvoerkanaal in exact dezelfde kleur als BOX zelf. De buis is tot 1.95 meter lang en bevat geen onderbrekingen. Zo maakt BOX nog meer een statement  in je woning!

 

Barbas heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring inzet ontwerpen en maken van de beste haarden die altijd zorgen voor het mooiste vuur. Alles wordt bij Barbas met de hand gemaakt door ervaren vakmensen die trots zijn op elke haard zie ze maken. Zo wordt elke haard een persoonlijk meesterwerk, waarbij vanzelfsprekend bij Barbas veel zorg en aandacht wordt besteedt aan de kwaliteit en de verbrandingstechniek. Ook BOX voldoet uiteraard aan de laatste wet- en regelgeving. 

Diameter rookkanaal
130
Verbranding
Open en gesloten
Deur type
Draaideur
Maximaal vermogen
9 kW
Barbas box

Barbas

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door Barbas zelf ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.

Deel deze pagina op