Omschrijving

Deze inbouwhaard is uitgerust met de drie functies en kan ook op de buitenlucht worden aangesloten, van luchtregulatie worden voorzien of er kan een ventilator en/of een vloerplaat als optie aan worden toegevoegd.

 

Het veranderen van modus duurt slechts enkele seconden: u hoeft gewoon de cilinder van uw Stûv 30 te draaien totdat de gewenste deur zich voor de opening van de kachel bevindt. De glazen deur biedt een prachtig zicht op de vlammen en garandeert veiligheid, milieuvriendelijkheid en zuinigheid dankzij een uitstekend rendement. De volle deur vertraagt het vuur en optimaliseert de prestaties. Met de open haardmodus kunt u volop genieten van het geknetter van de vlammen, de houtgeur... en zelfs van een barbecue!

 

De derde generatie van de Stûv 30-in biedt een optimale verbranding en een groot vermogensbereik (van 6 tot 12kW). Het glas blijft langer zuinig en het benut kan éénvoudig ingesteld worden tussen 6 en 12 kW.

 

Diameter rookkanaal
180
Verbranding
Open en gesloten
Deur type
Draaideur
Maximaal vermogen
12 kW
Stuv openbaarden houtkachel

Stuv

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Deel deze pagina op