Omschrijving

De Stuv 22 krijgt zijn eigen plaats in uw interieurarchitectuur. Geniet van een maximaal zicht op het vuur dankzij een bijna onzichtbaar kader. Dankzij een gepatenteerde techniek, zijn de aanpassingsmogelijkheden bijna oneindig. U kunt natuursteen, hout, keramiek, ... gebruiken tot vlakbij het vuur! Een uniek apparaat met uiterst hoge efficiëntie.

 

Gezelligheid van een open haard, efficiënte van een gesloten haard. Of de haard nu open of gesloten is, geen enkel storend element hindert het zicht op het vuur. Het inschuifbare raam gaat eenvoudig open en verdwijnt volledig in het decor. Maximaal genot.

 

Dankzij de gepatenteerde Stuv technologie kan de deurkader volledig weggewerkt worden met een materiaal naar uw keuze. De techniek wordt daarmee volledig onzichtbaar. Om onderhoud uit te voeren, kunt u het kader kantelen zodat u de binnenzijde van het glas en de technische onderdelen van de haard gemakkelijk kunt bereiken.

 

 

Diameter rookkanaal
200
Verbranding
Open en gesloten
Deur type
Liftdeur
Maximaal vermogen
18 kW
Stuv openbaarden houtkachel

Stuv

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Deel deze pagina op